Har du lyst til å delta på en hyggelig aktivitet sammen med hunden din og andre hundeglade? 

VOM Dogrun er en sosial og morsom happening for både eiere og hundene. Fokuset er på å spre gleden rundt det å være i aktivitet med sine firbeinte kompiser og likesinnede.

Du og hunden din kan løpe både med eller uten tidtaking, ettersom du ønsker en rolig kosetur eller å pushe litt ekstra på i løypa. Og uansett sluttid, får alle flotte deltakerpremier og medaljer for vel gjennomført.

18 løp i 2024

I år arrangerer VOM Dogrun hele 18 løp i Norge, sammen med ivrige samarbeidspartnere som VOM og Hundemat, Non-stop dogwear, og MERRELL.

Du har mulighet til å bli med på akkurat det løpet som passer deg best ut ifra hvor du bor.

Se alle løpene til VOM Dogrun her!

Slik kan du delta

Du kan løpe i “konkurranseklassen” med tidtaking, eller delta i “åpen klasse” uten tidtaking. Og har du en valp, eller kun ønsker å delta for det sosiale og for at hunden din skal oppleve mestring, kan du delta på “VOM Puppy Walk”.

VOM Dogrun er gratis for alle under 18 år, så her er det en stor mulighet for å sparke i gang en ny familieaktivitet!

Melder du deg på nå, er du sikret den beste prisen på påmelding, navn på startnummer og en mulighet til å se frem til en sosial og gøyal opplevelse gjennom fysisk aktivitet.

En aktiv hund er en lykkelig hund

Som i likhet med oss mennesker, trenger også hundene våres aktivitet, mosjon og trening. Da det anslås at ca. 54% av alle hunder er overvektige, og at overvektige hunder er mer utsatt for å pådra seg ulike skader og lidelser, er derfor trening for hunder ikke bare en morsom aktivitet, men også nødvendig for hundens helse.

En aktiv hund er en lykkelig hund, og hunder som får nok aktivitet og trening vil få en bedret, generell oppførsel. Det betyr at de er mindre rampete, bjeffer og biter mindre, samt at de knytter et sterkere bånd til deg som eier.

Meld deg på VOM Dogrun her!