Pressemelding: Denne våren lanserer Arc’teryx de første skomodellene som er designet helt in-house – det vil si i deres eget skodesignsenter i Portland. Resultatet er innovativt og unikt design i høyeste kvalitet – akkurat som du forventer fra Arc’teryx.

Terrengløpeskoen Sylan GTX
En helt ny terrengløpesko designet i samarbeid med blant annet Johanna Åström, og oppkalt etter fjellene der hun trener så mye.

Sylan GTX er en vanntett, pustende GORE-TEX løpesko designet for å optimalisere hastigheten i fjellet. Den er laget for å sikre komfort, støtte og grep på ulendt og skiftende terreng, selv om hastigheten er høy.

Den Vibram Megagrip-yttersålen med en buet form er designet for å sikre optimal fremdrift i stigende og flatt terreng, samt varig og slitesterk grepsytelse på både vått og tørt underlag. Overdelen er fleksibel og slitesterk, og skoens passform er støttende og komfortabel. En strikket krage forsegler for inntrengende grus og rusk, og GORE-TEX laget beskytter på våte stier.

Fjelløpeskoen Vertex Alpine GTX
En nyskapende anmarsjsko inspirert av løpere, og som bærer tydelig preg av Arc’teryx’ DNA.

Skoens unike Vibram XS Flash 2-såle er perfekt egnet for klatring oppover fjellsider og stier, med grep som kan frakte deg oppover de mest tekniske terreng på både vått og tørt underlag. De er designet med fokus på støtte og beskyttelse, for å sikre en komfortabel løpetur i fjellet.

Vertex Alpine GTX er skapt som en lettvektig og vanntett løpesko, med en beskyttende tåhette og skaft, og en strikket krage som forsegler mot uønsket rusk.

Den komfortable Kragg
Kragg er designet som en komfortabel, stabil og beskyttende sko du lett kan ta på deg før, under og etter klatreturer i fjellet.

Med et pustende og stretchy overmateriale former den seg fint til foten, mens et tykt gummi-lag beskytter tærne og holder foten stabil på ulendt underlag. Den Vibram Megagrip-yttersålen sikrer godt feste på skiftende underlag – enten om det er vått eller tørt, mose, fjell, stein eller sti.

Skoen er utstyrt med en bøybar hælkappe, som gjør det mulig å lett kunne ta på skoen som slippers, samt som den myke innersålen av Contoura-skum gir foten mulighet for maks avslapping etter en tøff dag i fjellveggen.

Besøk Arc’teryx for mer informasjon om de nye skoene.