Skal man bli en god løper er gode sko like viktig som regelmessig trening. Det har Adidas tatt i betraktning, når de har designet sko som gir deg alt du trenger for å opprettholde ditt hverdagslige løpeeventyr. 

Stabil komfort

Supernova Rise byr på en Dreamstrike+ -mellomsåle, som sikrer en forutsigbar og drømmende myk landing ved hvert steg. Sålen er lett, og gir god sprett og demping for de hverdagslige løpeturene. Midtre del av sålen har et tilskudd av tettere og stabiliserende gummi, som gir en sikker støtte og stabilitet.

Med en komfortabel og stabil mellom- og midtsåle, gir også den slitesterke Adiwear-yttersålen, et godt og trofast grep til underlaget. Hælen er utstyrt med et mykt skumlag og tekstil, som komfortabelt stabiliserer foten på dine daglige løpeturer.

Supernova Rise er en sko med normal passform, med en vekt på 277 g (str. 42 ⅔). Skoen har et dropp på 10 mm i mellomsålen, med en hælhøyde på 36 mm, og en forfot på 26 mm.

Bærekraft

Adidas har tatt det som sin oppgave å ta i bruk resirkulerte, fornybare materialer, ved et ønske om å skape en mer bærekraftig produksjon. Med det så er Supernova Rise laget av minst 20% resirkulerte materialer, med en overdel i lagdelt mesh.

For hverdagen

Balanserende mellom myk og komfortabel, samtidig som stabil og støttende, er Adidas Supernova Rise en perfekt sko for dine daglige løpeturer, og kanskje ekstra perfekt for nye løpere.