Kurs: intervall og intensitet eller løpeteknikk

3. juni

Vi har utvidet løpefamilien vår og utdannet en gruppe RW-coacher som vil holde løpekurs rundt om i landet.

Neste kursdato er 3. juni, og kursenes tema er enten intervall og intensitet eller løpeteknikk. Se lenger ned på siden for å se hva slags kurs de ulike coachene holder.

Om intervallkurset

Finnes det én intervalløkt som er den beste? Hva er riktig intensitet? Hvor lange bør dragene være, og hvor lang er pausa?

På kurset får du kunnskap om metoder for å styre intensiteten når du løper. På økta lærer du om god intensitetsstyring i praksis gjennom en morsom progressiv intervalløkt!

I tillegg vil du få kunnskap om hvordan man kan designe ulike typer smarte intervalløkter, og lære om hvordan ulike metoder for å styre intensiteten på trening kan hjelpe deg å få mest mulig effekt ut av treningen din med minst mulig belastning på kroppen.

Om teknikkurset

På teknikkurset vil du lære målet med god løpeteknikk for da å løpe mer energieffektiv og skånsomt. Dette lærer du om i praksis gjennom en økt med forskjellige typer korte, raske innsatser. Økta er designet for å passe alle nivåer og legger stor vekt på at du skal få enkle, gjennomførbare og ikke minst effektive verktøy som du enkelt kan implemenetere i treningshverdagen din videre.

Vil du delta på kurs? Slik gjør du:

Hvis du tenker at kursene våre høres interessante ut, kan du lese om coachene våre lenger ned på siden og se hvor i landet de holder kurs. Deretter går du videre til kurssiden for å booke plass.

Forhåpentligvis finner du et kurs som arrangeres i ditt nærområde. Det er plass til 10 deltakere på hvert kurs, så vær rask med å sikre deg plass.

NB: vi jobber stadig med å sertifisere nye trenere, så om ditt nærområde ikke er dekket for øyeblikket, kan det bli det i fremtiden. Ønsker du selv å bli en RW coach og holde løpekurs i ditt nærområde, les mer her.

Våre trenere: