Supercomp-serien fra New Balance byr på tre godbiter, både til terrenget, de daglige treningsturene og til konkurransedagen. Bli kjent med SC Trainer, SC Elite og SC Trail her!

New Balance er oppe og nikker på alle fronter med sin SuperComp-serie. Elite v3 har blant annet blitt hakket mer stabil og responsiv enn forgjengeren. Trainer-modellen med sin enorme såle tåler kilometer etter kilometer, og terrengskoen takler variert underlag samtidig som den gir en livlig løpsfølelse.

Bli kjent med treningsmodellen, konkurransemodellen og den splitter nye terrengskoen her.

New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2

Livlig løpsfølelse på hverdagsturene

SuperComp Trainer fra New Balance er kjent for sin massive mellomsåle. Nå har den både blitt lettere og mer reponsiv. En ypperlig sko for hurtige langturer!

Den oppgraderte versjonen av SuperComp Trainer er lettere i vekt enn forgjengeren samtidig som den bidrar med enda bedre respons. Dette er takket være et splitter nytt blandingsforhold i skummaterialet. Vi snakker så mye som 20 % bedre demping og 24 % bedre energiretur enn første versjon.

Mellomsålen består av to lag skum, med en innkapslet karbonfiberplate kalt Energy Arc. Dette gir et kvikt fraspark og en livlig løpsfølelse, samtidig som dempingen er upåklagelig i kilometer etter kilometer.

Overdelen er slim, komfortabel og tettsittende, og føyer seg godt etter foten. Alt i alt er dette en treningssko som også tåler raskere økter, og som ikke minst gjør at de vanlige hverdagsturene blir mye morsommere!

New Balance FuelCell SuperComp Trail v1

Allsidig, rask og responsiv terrengnyhet

En stor nyhet i årets SuperComp serie er den helt nye terrengskoen SC Trail. New Balance har lenge laget populære terrengsko for variert underlag, og med SC Trail løftes det til nye høyder.

Her har New Balance tatt i bruk alle sine ypperste teknologier i tillegg til grundig testing og tilbakemeldinger fra erfarne terrengløpere. Også her finner vi to lag med FuelCell-skum i mellomsålen, kombinert med platen Energy Arc. Dette gir en god respons på hardpakkede stier, samtidig som det er tilstrekkelig med demping for strekker på grus og asfalt.

Yttersålen er en blanding av Vibram Litebase og Vibram MegaGrip for et pålitelig grep uansett underlag.

Overdelen er tynn og føyelig, men samtidig slitesterk og stabil. Alt i alt er dette en rask, lett og responsiv terrengsko som takler både vått og tørt, bratt og teknisk terreng.

New Balance FuelCell SuperComp Elite v3

Versjon tre av New Balance’ raskeste sko har både blitt mer stabil og mer responsiv.

Til tross for mye bouncy skum, har SuperComp Elite blitt hakket mer stødig sammenlignet med forgjengeren. Nå er ujevnheter i asfalten intet problem, og du kan løpe fort og bekymringsløst på konkurransedagen.

I tillegg har skummet i mellomsålen fått en oppgradering, som gjør at energireturen er enda bedre enn før.

Overdelen er en sokkelignende konstruksjon som sitter komfortabelt mykt på foten, samtidig som den ikke er for fleksibel, men gir støtten foten trenger for å holde seg godt på plass gjennom hele løpet, i både krappe svinger og raske fartsøkninger.

Løpsfølelsen og snerten i steget er ekstremt god i denne modellen, og gjør dette til en allsidig sko med tanke på distanse. Enten du vil løpe en rask 5-kilometer eller ta den med på en hel maraton, er SuperComp Elite v3 med på moroa!

Fjorårets verdensmester på 1500 meter, Jake Wightman. Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

– Formidabel respons

Fjorårets verdensmester på 1500-meter, Jake Wightman, bruker både SuperComp Trainer og Elite i treningen.

– SC Trainer passer bra på dager med stort treningsvolum, du vil likevel føle deg fresh dagen etter. Trainer absorberer mye av støtene fra underlaget. Den formidable responsen gjør også at du ikke trenger å bruke like mye krefter når du løper. Elite har de samme egenskapene, men er hakket mer aggressiv. Spar den til de raske øktene og konkurransene, sier briten som spurtslo Jakob Ingebrigtsen under VM i Oregon 2022.