Runner’s World Challenge er for den som ønsker nye utfordringer og løpsopplevelser i treningshverdagen; varierende mellom fokus på distanse, tid og høydemeter.

Ved hver ny måned i 2024 får du en ny utfordring du kan pushe deg gjennom. I januar var målet å løpe 100 km, og i februar; å løpe så langt du klarte på 60 minutter. 

I Runner’s World Challenge deltar du og gjennomfører de ulike utfordringene akkurat der du befinner deg. Nå i mars er utfordringen Langfredagsmaraton, hvor målet rett og slett er å gjennomføre en maraton på langfredag 29. mars. Halv eller hel – løp den distansen som passer deg best.

Medaljer og motivasjon

Det er fremdeles mulig å delta på den store løpeutfordringen, hvor du etter hver måned vil få en medalje for vel gjennomført. Utfordringene fra de to første månedene kan forskyves til neste år, og alle medaljene kommer i posten til deg.

På Runner’s World Challenge sin Facebook– og Instagram-side får du all informasjon du trenger om de ulike distansene. Søker du opp Runner’s World Challenge på Strava, finner du også en egen klubb for hver utfordring. Der kan du hente litt ekstra motivasjon, ta en titt på bilder og resultater delt av andre spreke deltagere, og poste din egen, formidable innsats.

Medaljevinnere

Stefan Hansen og Sandra Loholt var to av mange som i januar løp over målstreken på 100 km. Stefan smilte bredt og fornøyd, mens Sandra sine hunder poserte stolte og glade. De raske “60 minutter for februar” fullførte Stefan på den fineste tiden på dagen; i -6 grader på glitrende snø, akkurat idet solen var på vei opp.

Delta på Runner’s World Challenge i dag, og begi deg ut på nye utfordringer for å oppnå nye, knallgode resultater!