Nye Merrell Morphlite er den perfekte hybrid for den som er glad i å løpe på både asfalt og i terrenget. En såkalt «road to trail» sko som er designet for den utforskende løperen.

«Å kun ha en løpesko som passer til alt, er lettere sagt enn gjort, men Merrell Morphlite er farlig nære å være, en løpesko som passer til alle løpeturer.»

Se video med vår skotest av Merrell Morphlite!

Fleksibel og myk overdel

Skoens overdel er laget av Jaquard-mesh som er lett og luftig, og sitter godt på foten. Den sikrer en behagelig passform og mykhet, som er ulikt andre terrengsko, som vanligvis kan være litt stivere og hardere.

Pløsen er sydd fast på innsiden av skoen, som gjør at den sitter godt fast og ikke vil flytte på seg, samt som den sikrer at skoen sitter godt over vrista til enhver tid.

Perfekt tilpasset såle

Merrells mest støtabsorberende mellomsåle-materiale FloatPro, er tatt i bruk i Morphlite for å gi god demping, og for å bidra til en skånsom og komfortabel løpetur enten om det måtte være på asfalt eller i terrenget.

Skoens dropp er på 6.5 mm, og sålen har en høyde på 26.5 mm i hælen og 20 mm i forfot. Dette bidrar til at føttene kan opprettholde en god kontakt med underlaget, som vil gi en god løpsfølelse.

Yttersålen er pyntet med mange små og korte knaster som gjør skoen allsidig for løp på ulikt underlag. Yttersålen har hverken for mange eller store knaster til løp på asfalt, og heller ikke for små eller for få knaster til løp i terrenget.

Morphlite

Dropp: 6.5 mm

Vekt: 246 g (herre) / 215 g (dame)

Passer best til: Skiftende underlag – asfalt, grus, sti og skog.

Merrell Morphlite er en lett sko, som gir deg en god og leken løpsfølelse, samt muligheten til å løpe på hvilket som helst underlag du vil!