Silva har gått for en less is more-tankegang i utviklingen av hodelyktserien Free. Mindre kompleksitet og mindre styr har ført til mer komfort, mer lys og mer allsidighet.

Med andre ord var ambisjonen å skape mer ut av mindre. Utfordringen krevde at Silva tenkte nytt og skapte helt nye innovasjoner. De fjernet alt som var unødvendig, og gjorde alt som var bra enda bedre. Resultatet ble den nye hodelyktserien Free, verdens første modulære hodelykter – en global innovasjon med bedre brukervennlighet og fleksibilitet.

Og er det noe vi løpere trakter etter, er det bekymringsløs bevegelsesfrihet. Om vinteren er dette kanskje særlig viktig, siden forholdene byr på ekstra kjas og styr med votter, lue, refleks, mange lag og piggede sko. Legger du til en tungvinn og utladet hodelykt, blir dørstokkmila ekstremt lang.

 

Heldigvis vet Silva hva løperen trenger. Her er våre favoritt-faktorer i Free-serien!

Mindre fuss, mer komfort

Silva Free-teknologien innebærer at alle ledninger er integrert i hodebåndet for å gi deg en bedre opplevelse. Du slipper daskende ledninger mot hodet som må rettes på med kalde fingre. Dette bidrar også til at lykta generelt sitter bedre på hodet, og er enklere å justere til optimal passform.

Mindre varme, mer lys

Airflow-teknologien er utviklet sammen med eksperter på termodynamikk, og det innebærer at lyktene er designet med en optimalisert aluminiumskjøler som sammen med det beskyttende plastdekselet gir maksimal ventilasjon og kjøling. Resultatet er en lykt med bra lys uansett aktivitet.

Mindre kompleksitet, mer fleksibilitet

Modulariteten i Free-serien gir deg fleksibilitet og mulighet til å komplettere eller oppgradere din lykt med et annet batteri, lyktehode eller feste. Lykten og batteriet kan enkelt kobles fra hodebåndet og heller festes på sykkelstyret eller på hjelmen. Dette er genialt hvis du kombinerer løpinga med andre aktiviteter.

Mer trygghet, mer allsidighet

Alle lyktene i Silva Free-serien Silva Intelligent Light som optimerer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandslys som lyser langt, og vinkellys som lyser opp nær deg. dette resulterer i færre hodebevegelser, samt et tydelig lysbildet både på kort og lang avstand, som igjen gir deg bedre trygghet og hjelper deg til å maksimere farten din.

Sjekk ut Free-serien her:

Silva Free 1200 XS (1200 lumen + 14.4 Wh batteri) er den ultimate hodelykt- og batterikombinasjonen for løpere som ønsker å optimalisere hvert gram. Lykta veier kun 230 gram og har hele 1200 lumen som varer i to timer. På mellom-styrken (500 lumen) kan du løpe i opp mot tre timer.

Silva Free 3000 L (3000 lumen + 72 Wh batteri) er perfekt for aktiviteter i høy fart slik som terrengsykling og skiturer i utfordrende terreng.