Bli med på en uforglemmelig uke i Portugal med trening, faglig påfyll og nye bekjentskaper!

Øktene i løpeuka med Runner’s World er nivådelt i mange ulike grupper etter deltakernes nivå og fartspreferanser – så her er ingen for raske eller for trege.

Men en ukes løpeferie byr også på så mye mer enn bare løping. Springtime har mange ulike instruktører på plass, og du kan velge blant 50 økter i løpet av uka.

Hver morgen starter med yoga og jogg i soloppgangen på stranda, deretter følger danseøkter, forskjellige styrkeøkter og sirkeltrening på løpende bånd. Kanskje tilbys det kampsport, vanngym og kettlebelltrening akkurat den uka du skal dit?

På ettermiddagen er det duket for løpeøkt nummer to, her finner du varierte kvalitetsøkter for alle. Det er flust av fartsholdere på plass, så enten du løper mila på 40 eller 80 minutter, er du hjertelig velkommen!

Gjennom våren 2024 arrangerer Springtime hele åtte treningsuker på Algarvekysten.

Enten du liker løping, variert trening, reiser med familien eller alene – og uansett om du nettopp har begynt å trene eller er supermosjonist – her er det noe for alle.

Maks treningsglede med EVO og Desiree Andersen 20. april – 27. april

Sammen med en herlig PT-gjeng fra EVO gir Desiree Andersen deg en treningsuke hvor du vil trives, trenes, inspireres og motiveres!

Dette er uken for deg som søker et sunt og aktivt liv med fokus på både kosthold og trening. Desiree Andersen tar med seg sine beste tips, og holder i løpet av uken to meget motiverende foredrag.

Resten av uken er hun med og trener sammen med dere. Det samme gjør et knippe personlige trenere fra EVO, som er med på denne reisen.

Ukens program er tettpakket, men samtidig valgfritt – du velger selv antall økter per dag – fra null til så mange du vil!

Trening for alle 27. april – 4. mai

Duoen Trine og Carina gjentar suksessen fra våren 2023 og inviterer til en uke med trening for alle!

Har du lyst til å oppleve gleden av å trene sammen med andre, samtidig som du får treningsveiledning og mentale verktøy – da er dette uken for deg.

Uansett om du er nybegynner til supermosjonist, denne uken passer deg som ønsker å komme i gang eller søker inspirasjon og motivasjon.

Gjennom et utvalg økter og foredrag du selv velger å delta på – satt sammen av våre gode instruktører blir denne uken aktiv, morsom og minnerik.