Den italienske terrengskoprodusenten La Sportiva har alltid briljert i bakkene. Her er deres beste modeller for utfordringen alle kan klare.

Løping i terrenget kan ofte foregå i mange timer og by på mange ulike posisjoner for føttene i ulendt terreng.

Her får du tre modeller fra La Sportiva som gjør deg godt skodd for terreng-sesongen.

La Sportiva Prodigio

Et revolusjonerende produkt dedikert til Ultra Trail-verdenen.

La Sportiva Prodigio for herre

Hver detalj i denne skoen er designet for å møte behovene til de mest krevende løperne: den store tåboksen og den pustende overdelen gir komfort selv etter flere timers løping , mens konstruksjonen i hælen sørger for stabilitet og beskyttelse.

La Sportiva Prodigio for dame

Den pustende mesh-overdelen sørger for rask tørking og forhindrer at foten overopphetes.


La Sportiva Mutant

For deg som ferdes i bratt og teknisk terreng

La Sportiva Mutant for herre

Mutant er en stabil og allsidig modell som egner seg godt til løping i fjellet, enten det er skyrunning eller lengre turer i variert fjellterreng. Skoen er utstyrt med en ultra sticky yttersåle som gir god friksjon mot vått og tørt svaberg. Integrert i Mutant er en gamasje som gjør at du slipper å få kvister og småstein ned i skoen.

La Sportiva Mutant for dame

Snøresystemet kan finjusteres slik at foten sitter trygt og godt på plass i skoen, noe som er ekstra viktig i bratte partier og over traverser.


La Sportiva Helios SR

Mye i sko i lett og rask innpakning

La Sportiva Helios RS for herre

Helios er La Sportivas minimalist. Den lette, kvikke skoen er ofte å se på startstreken i prestisjetunge skyraces og vertikal-løp rundt om i verden.

Her får du masse løpsfølelse og god bakkekontakt, samtidig som grepet og komforten er ivaretatt. Overdelen er myk og pustende, og i likhet med alle modeller fra La Sportiva er den lett å ta på og av.

La Sportiva Helios RS for dame

Mellomsålen består av et mykere lag og et hardere lag, som til sammen gir deg god demping, respons og presisjon i steget.