De beste skoene til årets ASICS Sentrumsløp

27. april vil det stå en hel del spreke og spente løpere på startstreken på årets Sentrumsløp. De vil være klare for å klokke inn en ny personlig rekord, men med hvilke sko? Hvilke sko vil ta de raskest til mål?

Asics har et utrolig utvalg av løpesko til alle løpere – alt fra myke mengdetreningsko til raske konkurransesko, og her en noen av de som egner seg godt for å raskt, lett og smidig ta deg gjennom årets Sentrumsløp.

ASICS NOVABLAST 4

Løpeskoene som gir deg ekstra sprett i hvert steg.

ASICS NOVABLAST 4

Nå man står på startstreken før en 10 km og klar til å løpe av sted, kan det være godt å vite at man har sko på beina som gir ekstra god sprett. Med NOVABLAST 4 sitt FF BLAST PLUS ECO-skum er du sikret en myk og energisk løpsopplevelse, med en givende energiretur ved hvert fraspark. Skoens yttersåle er laget med AHAR-gummi som gir tilstrekkelig grep for løping i de fleste værforhold.

ASICS GEL-NIMBUS 26

Løpeskoen som sikrer fullstendig komfort.

ASICS GEL-NIMBUS 26

Komfort er viktig for mange løpere, og det er en av grunnene til at GEL-NIMBUS 26 er laget. GEL-NIMBUS 26 er designet med maksimal demping for at du skal få den mest komfortable løpsopplevelsen på dine løpeturer. Skoenes PureGEL-teknologi og myke FF BLAST PLUS ECO-skum er hemmeligheten bak komforten og den gode dempingen, som også bidrar til å redusere støtbelastningen på leddene. Samt er skoens overdel og krage designet for ypperlig passform og følelse.

ASICS GEL-KAYANO 30

En stabil løpesko som kombinerer maksimal støtte med ultimat komfort.

ASICS GEL-KAYANO 30

Ved mye løping kommer også slitne føtter, og dermed er det viktig å velge sko som ivaretar føttene dine. GEL-KAYANO 30 kombinerer maksimal støtte og ultimat komfort i en stabil løpesko. Skoens 4D GUIDANCE SYSTEM-teknologi er et revolusjonerende stabilitetssystem som sikrer et stabilt fraspark uten at det går på bekostning av komforten. Komforten er selvfølgelig sikret av skoens PureGEL-teknologi og myke FF BLAST PLUS ECO-skum.

ASICS MAGIC SPEED 3

Løpeskoen som sikrer stabilitet og utsøkt demping.

ASICS MAGIC SPEED 3

Får å kunne løpe raskere er det mange faktorer som spiller inn, selv når det kommer til selve løpeskoene. I MAGIC SPEED 3 er det plassert en karbonplate i full lengde i midtsålen, med mål om å sikre optimal stabilitet, mykhet og fremstående sprett i stegene dine. I tillegg er begge lagene i midtsålen fylt med FF BLAST PLUS-demping, for å igjen bidra til en mer energisk følelse under tempoøkter og konkurranser, slik at du forhåpentligvis kan løpe inn til en ny personlig rekord på Sentrumsløpet.

ASICS GEL-CUMULUS 26

Lette løpesko med ekstra demping.

ASICS GEL-CUMULUS 26

En løpesko sin evne til å dempe støtbelastningen i hvert steg er en viktig faktor ved jevnlig løping. GEL-CUMULUS 26 er designet for å gi bena og føttene den dempingen de trenger. Skoenes PureGEL-teknologi forbedrer mykheten og støtabsorberingen, og FF BALST PLUS-skummet med en FluidRide-yttersåle gir deg jevnere overganger og ekstra komfort under løpeturen.

ASICS GT 2000 12

Løpeskoene med fantastisk støtte som gir deg en komfortabel løpetur.

ASICS GT 2000 12

Om du ønsker du å føle på et lett driv og et hjelpende push fremover når du løper, da er ASICS GT 2000 12 din nye løpesko. Skoens 3D GUIDANCE SYSTEM-teknologi støtter plasseringen av foten din og leder deg fremover på en naturlig måte, og med ekstra stabilitet. PureGEL-teknologien og det myke FF BLAST PLUS-skummet bidrar til å redusere støt mot leddene og sikrer en mykere landing.