Med PEBAX® plate og en ny mellomsåle i PEBA-skum blir hver eneste løpeøkt – uansett fart og underlag – bedre med nye Mach X fra HOKA.  

Det er jo kjedelig å ikke kunne bruke de raskeste og mest responsive skoa på hylla når du skal ut på langtur, du vet at det er litt som å kaste perler for svin. Så du velger de tunge, trauste mengdeskoene i stedet.

Med Hoka Mach X i skoparken blir det mindre svart-hvitt. Mach X gir deg et hint av den lette, kvikke løpsfølelsen du er ute etter, selv om de er en mengdesko som tåler langtur etter langtur.

HOKA Mach X

Dropp: 5 mm (39/34 herre – 37/32 dame)

Vekt: 266 gram (herre) / 227 gram (dame)

Passer best til: Rolige og raskere løpeturer på asfalt, grus og tredemølle

Mach har lenge vært en av HOKAS mest populære modeller, som har vært kjent for sin lave vekt og sitt anvendelige bruksområde i både trening og konkurranser. 

Nå har Mach fått en ny x-faktor. Pebax-platen som følger steget gjennom hele skoens lengde gir større energiretur i mellomsålen og gir en euforisk løpsfølelse. 

Over den stabile og energiske Pebax-platen ligger det – rett under fotbladet – et lag med PEBA-skum. Dette skånsomme skummet scorer ikke bare i toppklasse på komfortskalaen, men tilfører også over 30% mer respons sammenlignet med tidligere modeller og gir deg et snev av konkurransefølelse på trening. 

Med slikt luksusmateriale i mellomsålen, skulle man nesten tro at Mach X burde pakkes inn i silkepapir og spares i skapet til de løpeøktene hvor du skal hente frem det lille ekstra. Men da må du tro om igjen. Mach X er først og fremst en arbeidshest, som med sin robuste yttersåle tåler mil etter mil – også på grovere underlag som grus og traktorvei. 

Mach X setter en tjukk strek over påstandene om at lette og responsive løpesko kun er forbeholdt snille og skånsomme løpeforhold. Den komfortable dempingen og stabile konstruksjonen fra tidligere Mach-modeller videreføres og gjør Mach X til supersko for hverdagsøktene. 

Langturer på asfalt, raskere mølleintervaller eller rolig morgenjogg – Mach X er den optimale løpeskoen for ovale helger på hytta og ferieturer med håndbagasje. 

Å plassere Mach X i én kategori er nesten umulig. Den glir like godt inn i kategorien “mengdesko det er gøy å løpe i” som “godt dempet og komfortabel temposko”, eller “langtursko med fart og respons”. Men i kategorien “favorittsko for alle typer økter” er HOKA Mach X på toppen av lista.