Når testløpere sier at skoens funksjonelle oppdateringer gir de mulighet til å løpe lenger på et naturlig og behagelig vis, er det vanskelig å ikke skulle ta en titt på nye Glycerin 21 fra Brooks.

Brooks nye Glycerin 21 sies å ha en usedvanlig myk såle og passform, og er sikker i å gi deg en komfortabel løpetur. Her er noen av oppdateringene som gjør den nye skoen fra Brooks til en verdig løpemakker.

Lett og spenstig såle

Laget av en blanding av gummi og resirkulert silikon, er den nye RoadTack-sålen en sterk oppdatering i Glycerin 21. Sålens fasthet og bevegelighet er styrket, og skoen oppleves derfor både lett og spenstig.

Selv om sålen i den tidligere modellen også var utstyrt med det nitrogen-tilsatte DNA LOFT v3, har Glycerin 21 fått et tilskudd på 2mm av den mykgjørende hemmeligheten, som sikrer deg en myk landing ved hvert steg. Sålen har et dropp på 10mm med en sålehøyde på 28mm i hælen og 18mm i forfot – en behagelig dybde for spreke løpeføtter, som gir deg en god bakkekontakt.

Fra hæl til tær

Glycerin 21 er utstyrt med en bred undersåle som sikrer både en stabil landing på foten, samt en naturlig, rullende overgang fra hæl til tær.

For de som har bredere føtter gjør Brooks også løpelivet lettere, da muligheten til å velge størrelse på skoen er utvidet til også å kunne velge mellom en normal eller en ekstra bred passform.

Pustende og fleksibelt

Det nye, tettvevde overmaterialet sikrer en behagelig støtte, med et materiale som både er mykt, pustende og fleksibelt bevegelig i forhold til din fot. Det er med det ingen grunn til å frykte at noe irritasjon oppstår under løpeturen så lenge du bærer denne gjennomgående myke skoen.

Glycerin 21 er skoen som passer til de som setter pris på en myk og behagelig sko, som med sin spenst og letthet, helt uproblematisk tar deg med på de lange løpeturene.

Brooks Glycerin 21
Kategori: Nøytral
Løpsfølelse: Myk, lett og spenstig
Underlag: Flatt; asfalt, grus og sti
Passer til: Medium til høy fotbue
Sålens teknologi: DNA LOFT v3
Vekt: 249 gram
Dropp: 10 mm