Med blikket rettet mot terrengløypa har New Balance designet en ny sikker følgesvenn på skogens stier – Fresh Foam X Hierro v8. En sko som skal gjøre turene i naturskjønne omgivelser til en gledelig og bekymringsfri opplevelse.

Hierro v8, utviklet med den anerkjente Fresh Foam X-teknologien, er den perfekte skoen til å ta deg trygt med gjennom ujevnt terreng, møkk og våte partier.

Kvalitetssikre oppdateringer

Skoen er designet med en Vibram®-yttersåle med nytt mønster som sikrer økt grep og trekkraft på skogens underlag. Yttersålen er designet med et ønske om å maksimere skoens varighet i røft terreng, og fungerer derfor som et beskyttende lag for den luftige Fresh Foam X-mellomsålen.

Fresh Foam X-mellomsålen er nyutviklet og tilbyr derfor en enda mykere og mer responsiv følelse enn tidligere, selv på hardt og variert underlag. Den pustende overdelen i mesh er designet med fibre som gir god beskyttelse på oversiden av foten, samt holder foten på plass i varierende løpeforhold.

Fresh Foam X Hierro v8 er både lettere og smidigere enn tidligere versjoner av skoen, og er perfekt for den som ønsker en terrengsko som fungerer på ulikt underlag, og fint kan brukes på asfalterte stier på vei inn til skogen.

Bli med oss å prøv skoen i terrenget!

Bærekraft i terrenget

Med terreng og skogen i siktet har New Balance selvfølgelig tatt en titt på det bærekraftige aspektet. Fresh Foam X Hierro v8 er laget av den største mengden biobaserte materialer som noen gang er tatt i bruk i løpeverdenen – med 40% biobaserte ingredienser i produksjonen.

Med stort fokus på bærekraft og sikkert grep er yttersålen av Vibram sammensatt av mer enn 90% bensin-frie ingredienser. Skoens overdel er også laget med formål om å minske unødvendige steg i produksjonen, som da sikrer et lavere karbonavtrykk.

Nyttige detaljer

Foam Fresh X Hierro v8 har et dropp på 8 mm, egner seg best for løping i middels til mindre tekniske terreng, og er en allsidig og kraftfull terrengsko for dine kommende turer i skog og mark.

Les mer om skoen her!

Bli med på Trail Event

I regi av New Balance x Runner’s World Norge arrangeres det et terrengløp-event torsdag den 18. april kl. 18.00. Det er gratis deltagelse, og oppmøte er på Rustadsaga i Østmarka, hvor Runner’s Worlds egne terrengeksperter ønsker deg velkommen og informerer om ruta som skal løpes.

Mer info om løperuta på Strava.

Dere får mulighet til å teste de nye Fresh Foam x Hierro v8, mens ekspertene leder dere gjennom en 8 kilometer lang runde på varierende skogssti. Etter endt løpetur blir det en lett servering, med mulighet til å stille spørsmål til ekspertene.

Bli med på en flott løpetur gjennom de norske skoger, og nyt gleden av å løpe sammen med andre på det ferske terrenget.

Det er et begrenset antall plasser. Lyst til å bli med? Delta her!