ASICS lanserer oppdaterte innovasjoner for terrengløping, inkludert løpeskoen GEL- TRABUCO 12 og FUJITRAILApparel Collection for å hjelpe løpere å oppnå et sunt sinn.

Pressemelding fra Asics
[1. februar, 2024 – OSLO] – ASICS har i dag gleden av å lansere sin nye terrengkolleksjon. Kampanjen kommer med en klar oppfordring: ‘Beveg sinnet i terrenget’, og presenterer den nye løpeskoen GEL-TRABUCO 12, sammen med en oppdatert utgave av kleskolleksjonen FUJITRAIL.

GEL-TRABUCO 12 har fått noen små oppdateringer sammenlignet med forgjengegreren, som ble hedret med ledende bransjepriser forrige sesong. Magdalena Gassebner, Senior Product Marketing Specialist hos ASICS EMEA, beskriver endringene slik: «Med den 12. utgaven av GEL-TRABUCO har vi holdt oss nær våre japanske røtter og fulgt Kaizen-prinsippet, som betyr ‘kontinuerlig forbedring’. Vi har gjort oppdateringer i designet av overdelen og fokusert på å gjøre GEL-TRABUCO 12 så dempet og beskyttende som mulig. Vi er sikre på at skoene vil være en flott følgesvenn for alle terrengentusiaster – både profesjonelle og nybegynnere.»

GEL-TRABUCO 12 er utstyrt med FF BLAST-mellomsåle og 3D SPACE CONSTRUCTION-teknologi som bidrar til en dempet og stabil løpetur. Yttersålen med ASICSGRIP-teknologi sørger for godt grep i alle typer terreng, mens en fotbeskyttelsesplate og tåforsterkning bidrar til at foten er beskyttet mot skarpe steiner som kan dukke opp i løypa.

Maksimal komfort, ingen forstyrrelser

FUJITRAIL-kolleksjonen er bygget på ASICS’ tankegang: Løping uten forstyrrelser. Egenskaper som sømløst design, som har til hensikt å forhindre gnagsår og øke bevegelsesfriheten, og ACTIBREEZE-teknologi, som bidrar til å holde løperen kjølig på varme dager, sikrer at klærne ikke er til hinder for terrengløpeeventyret.

Michael Dudley, Senior Product Line Manager Apparel at ASICS EMEA, sier følgende om kolleksjonen: «Vi har tatt hensyn til tilbakemeldingene fra våre egne terrengløpere for å utvikle akkurat det de trenger: beskyttende klær som ikke forstyrrer dem i løypa. FUJITRAIL-kolleksjonen oppfyller dette målet ved å ha smart oppbevaringsplass, slik at løpere kan ta med alt de trenger for terrengløping, samt klær som er vind- og vanntette for å beskytte mot røffe værforhold. Kolleksjonen hindrer ikke bevegelse i terrenget.»

Nye tilskudd i kolleksjonen, som for eksempel FUJITRAIL Packable Jacket eller FUJITRAIL Singlet har trykk inspirert av satellittbilder av Japans ikoniske Mount Fuji. Kunststilen er basert på håndtegnede japanske tradisjonelle mønstre, som bringer kolleksjonen nærmere sine røtter.

Les mer om ASICS FUJITRAIL-kolleksjonen og GEL-TRABUCO 12 her.