Saucony Kinvara har i mange år vært en favoritt blant mange løpere, takket være sin allsidighet, lave vekt og raske løpsfølelse. Nå har klassikeren blitt profesjonell og satt en ny standard for mengdetreningssko.

Kinvara Pro er med sine 42 millimeter i sålehøyde en real maksimalist. Den formidable mengden av skum og dempingsmateriale gir en myk landing som er svært skånsom, spesielt på harde underlag.

Saucony Kinvara Pro

Dropp: 8 mm (42/34mm)

Vekt: 269 gram (herre) / 240 gram (dame)

Passer til: Rolige og raskere løpeturer på asfalt og grus

Den anerkjente Speedroll-teknologien, som Saucony har hatt stor suksess med i sin Endorphin-kolleksjon, kommer virkelig til sin rett i Kinvara Pro. Speedroll-teknologien fungerer slik at den driver foten fremover i steget, som gir en mer uanstrengtløpsfølelse.

I Kinvara Pro er det kombinasjonen av de to mellomsålematerialene PWRRUN PB og PWRRUN som hever lista for hvordan en løpesko både kan være godt dempet og gi strålende energiretur. Øverst i mellomsålen og nærmest foten ligger PWRRUN PB som gir fantastisk respons. Den høye sålen som ligger nærmest underlaget består av PWRRUN, som sørger for overlegen demping og komfort uten utløpsdato.

Disse to lagene med energiretur og demping gir en vidunderlig balanse mellom fart og beskyttelse i steget. Følelsen av å løpe i Kinvara Pro er utrolig skånsom, samtidig som skoen virkelig gir stor fremdrift i steget.

Takket være karbonplaten i ¾ lengde som ligger mellom PWRRUN PB og PWRRUN-materialene, får Kinvara Pro en overraskende god stabilitet. En potensiell fallgruve ved å lage løpesko som har en sålehøyde over 40 millimeter, er at den kan bli ustabil. Sammen med den brede sålebasen, gir Kinvara Pro imponerende god støtte i steget, også på lengre turer hvor du ønsker en stabil sko som støtter din etterhvert slitne muskulatur.

Saucony Kinvara Pro utvider horisonten for hvordan en mengdesko skal føles å løpe i, med demping og respons i toppklasse. De lengste løpeturene blir mindre utmattende og de rolige løpeturene blir livligere og lettere å gjennomføre. Kinvara Pro fungerer utmerket til både rolige og raskere løpeturer, i tillegg til å være en utmerket restitusjonssko som skåner beina og gjør belastningen mindre.