Kurs: intervall og intensitet – 11. mai

Vi har utvidet løpefamilien vår og utdannet en gruppe RW-coacher som vil holde løpekurs rundt om i landet.

Neste kursdato er 11. mai, og kursets tema er intervall og intensitet.

Finnes det én intervalløkt som er den beste? Hva er riktig intensitet? Hvor lange bør dragene være, og hvor lang er pausa?

På kurset får du kunnskap om metoder for å styre intensiteten når du løper. På økta lærer du om god intensitetsstyring i praksis gjennom en morsom progressiv intervalløkt!

I tillegg vil du få kunnskap om hvordan man kan designe ulike typer smarte intervalløkter, og lære om hvordan ulike metoder for å styre intensiteten på trening kan hjelpe deg å få mest mulig effekt ut av treningen din med minst mulig belastning på kroppen.

Vil du delta på kurs? Slik gjør du:

Hvis du tenker at tematikken intervall og intensitet kan være nyttig for deg i treningsarbeidet ditt, går du videre til kurssiden for å se hvor i landet vi arrangerer kurs den 11. mai.

Forhåpentligvis finner du et kurs som arrangeres i ditt nærområde. Det er plass til 10 deltakere på hvert kurs, så vær rask med å sikre deg plass.

NB: vi jobber stadig med å sertifisere nye trenere, så om ditt nærområde ikke er dekket for øyeblikket, kan det bli det i fremtiden. Ønsker du selv å bli en RW coach og holde løpekurs i ditt nærområde, les mer her.

Våre trenere: