Hyperion Elite 4 er Brooks sin konkuransesko. Denne raske skoen med karbonplate er perfekt når du skal slå dine personlige rekorder.

Denne skoen passer for alle som ønsker å løpe på asfalt og er perfekt for gateløp mellom 5 km og maraton. Dette gjør skoen til en følgesvenn for alle dine raske turer.

Laget i samarbeid med profesjonelle utøvere

Denne skoen er proppet full av teknologi som gir deg en fordel på jakten etter nye raske tider. Brooks har samarbeidet med profesjonelle utøvere for å skape de perfekte løpeskoene. Blant annet har verdensmester Josh Kerr vært med å designe Hyperion Elite 4. Kerr ble verdensmester på 1500 meter i VM i friidrett 2023 og med hans kompetanse har denne skoen blitt enda raskere.

Mellomsålen og dempingen har blitt oppdatert og har fått mer av Brooks sitt raske skum, DNA Flash V2. I denne sålen er det mye nitrogen som blandet med luft og gummi gir skoen en lett og responsiv egenskap.

Nyttige detaljer – Brooks Hyperion Elite 4

 

Oppdatert karbonplate

Hyperion 4 har blitt enda raskere med en oppdatert karbonplate. Den nye karbonplaten er vinklet på en måte som gir en enda bedre effekt og gir en rask følelse på foten. Platen er tilpasset hver enkelt størrelse som gjør at den passer perfekt for alle størrelser. Karbonplaten gjør at du føler deg rask i hvert steg.

Overdelen har også blitt oppdatert i denne modellen. Skoen er oppdatert med et lett og pustende TPU-coated knit som gir lav vekt og gode pusteegenskaper. Dette gjør at skoen føles lett og behagelig å ha på. Skoens overdel er også oppdatert med et system som gjør at foten er mer stabil i skoen. Det fører til en distraksjonsfri løpetur og en følelse av at skoen ikke er der.