Hei alle løpeentusiaster og strikkefans der ute!

Jeg er Anna – 45 år gammel, jålejogger med kronisk løpetid og en kjærlighet for å trylle frem produkter med strikkepinner. Når jeg ikke sjonglerer innholdsproduksjon og eiendomsforvaltning, finner jeg min terapi i løpeskoene og en solid dose av strikkefeber.

Runner’s World Norge har tatt meg under vingene sine, og sammen deler vi løpsopplevelser på sosiale medier og bloggsider. Fra mitt første halvmaraton i København i 2016 (da jeg sa «aldri mer» – og ikke tro på asiatiske damer som sier det!), har jeg utforsket maratondistansen og nå kaster jeg meg hodestups inn i ultraløpssirkuset.

I 2024 står hundremilesløpet for tur, og sammen med min løpementor, skal jeg utfordre grensene mine.

Jeg inviterer dere inn i mine oppturer og nedturer, for tro meg, de optimistiske får også sine utfordringer – og det er helt greit!

Mitt mål er ikke å vinne over andre, men å beseire mine egne grenser. Jeg ser frem til å krysse målstreken i Soria Moria til Verdens Ende løpet, uavhengig av tid, men med en stil som kan minne om pingvinens eleganse!

Bli med på reisen min mot hundremilesløpet. Jeg håper å fyre opp løpegnisten i dere, enten dere er nybegynnere eller er klare for å utfordre deres egne grenser.

Løping er en individuell reise, men la oss heie på hverandre, for i fellesskapet finner vi den ekte løpegleden!

Løp med lidenskap,
Anna