Adidas Adizero – løpeskoene som passer for deg som løper eksplosive sprinter, beveger deg raskt og forventer topp ytelse ved hvert steg og hver løpetur. 

Blant Adizero-modellene finner vi løpesko egnet for både trening og konkurranse, men også allsidige varianter til løp i terreng og på urbane flater. Nå skal vi ta en bedre titt på to av modellene, nemlig Boston 12 og Adios Pro 3.

Adizero Boston 12

Den geniale løpeskoen til Adidas har fått navnet sitt fra det årlige maratonet som arrangeres i Boston, Massachusetts. Hvert år trener tusenvis av løpere seg opp mot maratonet med et mål og en treningsplan, som til tider kan føles tøft og slitsomt. Adidas spurte så seg selv om veien til startstreken på et vis kunne forenkles?

Adizero Boston 12 er laget for den som vil løpe medium til lange løpsdistanser, fra 5 kilometer til maraton, og ønsker å optimalisere treningen sin frem mot løpet. Med teknologien som Boston 12 innehar kan Adidas skrive under på at veien til startstreken faktisk kan bli lettere ved riktig valg av sko. 

Styrkende teknologi

Et av systemene Boston 12 er utstyrt med er den lagdelte mellomsålen, bestående av høytytende skum av LIGHTSTRIKE PRO, og den nye LIGHTSTRIKE 2.0. Dette skummet bidrar til lette, dynamiske løpesteg, og en responsiv demping uten unødvendig slitasje på verken sko eller føtter.

Ta en titt på skoene fra Adizero-serien hos Anton Sport.

Et helhetlig designsystem bestående av karbonplaten ENERGYRODS 2.0 med glassfiber, bidrar til en sømløs overgang fra hæl til tå, som begrenser energitapet ved hvert steg. Adidas har ved dette løst hvordan det å løpe raskt kan føles lettere, og hvordan konkurranseytelsen kan bli tatt med inn i alle de raske treningsøktene.

Utstyrt med Continental-yttersålen, er man sikret enestående grep, selv på krevende løpsforhold. Og den lette, pustende mesh-overdelen er tilpasset ønsket om å sikre både støtte på midtre del av foten og fleksibilitet i forfoten. 

Adizero Boston 12 sikrer deg en perfeksjonert opptrening, og boosten du trenger, for at du skal kunne stå på startstreken og føle at veien til målet der fremme nærmest blir lekende lett.

Nyttige detaljer

Boston 12 har en vekt på 227 gram (i størrelse 38 ⅔), en normal passform, og et dropp på 6 mm, med en høyde på 36 mm på hælen og 30 mm i forfot. Overdelen består også av minimum 50% resirkulerte materialer.

Adizero Adios Pro 3

Ser du etter en prisvinnende sko? Den beste av de beste? En sko som har sikret seg en plass på pallen på halvparten av alle store gateløp? Da er Adizero Adios Pro 3 den ene.

Adizero Adios Pro 3 er over tid blitt utviklet sammen med og for atleter, for å oppnå utrolige prestasjoner. Og i den utviklingen har det å optimalisere løpseffektiviteten vært det viktigste.

Vinnende teknologi

Det er mange egenskaper ved denne skoen som gjør den til en av de beste som finnes der ute, og en av egenskapene er det slitesterke skummet i sålen. Sålen består av to lag av den ultralette LIGHTSTRIKE PRO, som sikrer utsøkt demping og bidrar til at det blir lettere å holde energien oppe over lange distanser.

Karbonplaten ENERGYRODS 2.0 som du finner i Boston 12, finnes også i Adios Pro 3. Den sikrer som sagt en stivhet i sålen, som pusher deg til å ta raske, effektive steg, og bidrar med høy energiretur fra hæl til tå. 

Her finner du skoene fra Adizero-serien hos Anton Sport.

Yttersålen av Continental-gummi gir enestående fotfeste på vått og tørt underlag. Og den lette, pustende mesh-overdelen er her også, i likhet med Boston 12, tilpasset ønsket om å sikre både støtte og fleksibilitet.

Adizero Adios Pro 3 er en lett og rask løpesko, som passer utmerket til løperen som jakter nye personlige rekorder på lange distanser, og ønsker å føle på hvordan det virkelig er å løpe som en vinner.

Nyttige detaljer

Adios Pro 3 har en vekt på 223 gram (i størrelse 42 ⅔), en normal passform, og et dropp på 6 mm, med en høyde på 40 mm på hælen og 34 mm i forfot.  Overdelen består også av minimum 50% resirkulerte materialer.